fbpx
Personvern 2018-05-25T14:45:54+00:00

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Kairos Workshop AS (org.nr. 913961692), som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på dette nettstedet: www.kairosworkshops.com.

Personopplysninger som behandles
Kairos Workshops samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes
– Navn
– Post- og/eller fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan innhentes informasjon?
Vi samler inn opplysninger gjennom skjema for å abonnere på nyhetsbrev. Vi tar også vare på opplysninger du sender oss via e-post. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel
– Når du gjør et kjøp på nettsiden
– Ved påmelding til arrangementer som f.eks. workshops og foredrag
– Når du kjøper dokumenter som e-bøker fra vår nettside
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes:
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?
Opplysningene lagres i vårt fakturerings-system Fiken, og på harddisker lokalt.

Hvordan slette opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til tone@kairosworks.no.

Vi utleverer ikke informasjonen din
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Du har rettigheter
Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Kairos Workshops ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.